CHAMPAGNE MET DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG!

Op welk festival moet je deze winter geweest zijn? Natuurlijk, Valhalla Festival! Iris neemt in deze video van Feestje Met Ingrid mee naar de RAI in Amsterdam. Daar gaan ze op zoek naar de meest originele en extravagante outfits, de beste dans moves van de festivalgangers en willen ze een rondje in de draaimolen niet missen! Iris daagt Ingrid uit om erachter te komen wie zij is in een spelletje ‘Wie Ben Ik?’. De Jeugd van Tegenwoordig stond deze avond op de line-up. Iris is benieuwd of Willie Wartaal, Vieze Fur en Faberyayo de beste gangmaker is en wie maakt de grootste blunders op het podium? Ook vraagt ze de mannen het hemd van het lijf over hun upcoming musical ‘Watskeburt’ met handpoppen. Check het allemaal in deze video van Feestje Met!

Tags from the story
,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *