DABBEN OP GASS VAN SEVN ALIAS!

Het einde van 2016 nadert. Een goed moment om even terug te blikken op afgelopen jaar met de mensen op straat in SPEAKERBOXX XITE Nieuwsoverzicht 2016! Dit jaar kwam Beyoncé’s veelbesproken album ‘Lemonade’ uit. Op dit album haalt ze flink uit naar haar man JAY Z, die de zangeres beschuldigt van vreemdgaan. Wat vinden mensen op straat van deze situatie? 2016 Was ook het jaar dat Alicia Keys de statement maakte om geen make-up meer te dragen Ook waren er een aantal comebacks dit jaar, bijvoorbeeld Fergie, Adele, maar ook Britney. Zit het publiek hier wel op te wachten? Als er één genre is dat de Nederlandse hitlijsten in 2016 domineerde, was het wel hiphop van eigen bodem! Gass van Sevn Alias, Do or Die van Jonna Fraser en Broederliefde’s Mi No Lob waren de hits van dit jaar. Check in deze video van SPEAKERBOXX het jaaroverzicht van 2016!

Tags from the story
,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *