VERSIEREN MET F1RSTMAN EN BOEF!

F1rstman en Boef bestormen de hitlijsten met hun track ‘Overal’. In deze video van SPEAKERBOXX checkt Iris wat de mening is van mensen op straat over de track en videoclip. En wie kan ze dan beter meenemen dan Kallie van ParraTV, een van de grootste hiphop websites van Nederland en België. In de videoclip van Overal nemen F1rstman en Boef je mee naar Marrakech in Marokko. Omringd door mooie vrouwen zijn de rappers eigenlijk toch op zoek naar de ware! Iris en Kallie peilen op straat wat mensen van de rappers en de clip vinden en hoe ze eigenlijk zelf versieren in de club. Kijk nu de aflevering en laat weten in de comments wat je ervan vindt!

1 Comment

  • I see interesting content here. Your site can go viral easily, you need some initial traffic only.

    There is a sneaky method to get massive traffic from social sites.
    Search in google for: Twinor’s strategy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *